Уринал®

Уринал Акут®
При първи симптоми на парене и често уриниране и остри състояния. Само 2 таблетки дневно дават бърз ефект още на първия ден. Подходящ за възрастни и деца над 12 г.ж

Уринал Нефро®
При хора с анамнеза за проблеми в бъбреците и долните пикочни пътища като: камъни в бъбреците; възпаление на бъбреците; често повтарящи се бъбречни инфекции, наречени още пиелонефрити; инфекции на пикочните пътища. Само 1 таблетка дневно е достатъчна за поддържане нормалното състояние на отделителната система. Подходящ за възрастни и деца над 12 г. Преди употреба прочетете упътването.

Уринал Сироп®
При първи симптоми на парене и често уриниране в ранна детска възраст. Не съдържа изкуствени оцветители и подсладители, не съдържа аспартам и глутен. Подходящ за деца от 1г., както и за бременни и кърмещи жени. Преди употреба прочетете упътването.

Уринал Капсули®
При повтарящи се епизоди на парене и често уриниране. 2-3 капсули дневно са подпомагат нормалната функция на уринарния тракт. Подходящ за възрастни и деца над 12г. Преди употреба прочетете упътването.

Уринал Дринк®
При повишен риск от поява на парене и често уриниране. Лесен и удобен прием – 3 сашета дневно. Подходящ за възрастни и деца над 3 г., както и за бременни и кърмещи жени. Преди употреба прочетете упътването.