Валмарк®

Цинк®
Хранителната добавка е с висока концентрация от висококачествен цинк за здрави коса, кожа и нокти, и за нормално функциониране на имунната система. Преди употреба прочетете упътването.

Селен®
Селенът е хранителна добавка мощен антиоксидант и нужен микроелемент за редица важни процеси в тялото. Микроелементът селен подпомага функциите на щитовидната жлеза, допринася за нормалната сперматогенеза и функциите на имунната система. Преди употреба прочетете упътването.

Желязо®
Хранителна добавка, първокачествен източник на желязо (от тип II), обогатен с комплекс от витамини и минерали за правилно кръвообразуване, производство на енергия, концентрация и памет. Преди употреба прочетете упътването.

Калмацин®
Калмацин Форте е хранителна добавка, висококачествен източник на важните минерали калций, цинк и магнезий, обогатена с витамин D, за по-добро усвояване на калция и поддържане на равновесие на минералите в организма. Преди употреба прочетете упътването.

Коензим Q10®
Осигурява енергия на клетките и тялото. Подходящ при недостиг на енергия в тялото. Преди употреба прочетете упътването.

Лецитин®
Допринася за нормални нива на холестерола. Допринася за поддържане на нормални нива на холестерола, благодарение на високото съдържание на алфа-линоленова киселина. Играе важна роля в метаболизма на мазнините. Допринася за нормална функция на черния дроб. Важен за нормалното протичане на редица физиологични процеси. Преди употреба прочетете упътването.

Витамин D3 спрей®
Витамин D е мастноразтворим витамин, който се съхранява в мастните тъкани на организма и има значителна роля за множество важни функции на тялото. Наричан е  „слънчев витамин“, т.к. може да се произвежда от човешкото тяло, само когато кожата е изложена на ултравиолетовите слънчеви лъчи. Преди употреба прочетете упътването.

Магнезий®
Грижа за нервната система и мускулите. Магнезият е минерал, който е необходим за усвояването и натрупването на енергия, за нормалната функция на мускулите, за дейността на сърцето и кръвоносната система. Подпомага нервната и мускулната система. Допринася за поддържане на здрави кости и зъби. Преди употреба прочетете упътването.

Спектрум Имунактив®
Спектрум Имунактив е комплексен мултивитаминен и минерален продукт от ново поколение. Включените в състава витамини и микроелементи са с органичен произход, което гарантира пълноценното им усвояване от организма. Преди употреба прочетете упътването.