Тук си в добра компания

STADA е стабилно място за работа. STADA е и сплотен екип от хора, които споделят отговорността и мисията да донесат положителна промяна в грижата за здравето.

Работим отговорно и със сърцата си, като обединяваме и мотивираме експерти, таланти и партньори, които припознават нашите ценности и етичен бизнес модел.

Поддържаме позитивна и подкрепяща работна атмосфера, на която всеки от нас може да разчита. Разгръщането на индивидуалния потенциал е важен двигател за развитието и успехите ни като компания. Затова в STADA се гордеем с постиженията на всеки колега.

 

 

Грижа за здравето

В STADA подхождаме отговорно и към здравето на хората в екипа. Стремим се да работим в здравословна среда. Насърчаваме пълноценния начин на живот, грижата за себе си, спорта и движението.

Развитие и придобивки

Нашата култура се отличава с отговорна свобода на действие, сплотеност и сътрудничество, гъвкавост, равенство, честна и открита комуникация. Активно търсим предприемаческата нагласа у хората и поощряваме иновативното мислене и подход. В STADA си свободен да правиш промени, да се развиваш и да бъдеш оценен за резултата от усилията си.

 

Баланс

STADA е компания на равни възможности, устойчиво развитие и успех. Стремим се да подпомагаме хората си да дават най-доброто от себе си както на работното място, така и в личното си време.